jugLviv

Meta


Share on:


HTC Android Developers Contest

JUG LvivJUG Lviv

HTC Android Developers Contest
Можливо, ваш переглядач не підтримує формату цього зображення. HTC Android Developers Contest це перший конкурс для Android розробників в Україні. Його мета – стимулювати розробку локалізованих Android додатків для українських користувачів.
Завдання  конкурсу: розробити новий Android додаток (можна використовувати як раніше запропоновану на сайті проекту ідею, так і свою власну). Завантажити конкурсний додаток можна через форму на сайті.  

Переможців  конкурсу очікують призи  від компанії HTC:

Терміни

Короткі правила конкурсу: 
• Участь може взяти кожен охочий, хто досяг повноліття (це може бути як командна, так і індивідуальна робота).
• До участі допускаються тільки ті програми, які до моменту  подачі не є доступними в Android Market.
• Програма має розповсюджуватися  безкоштовно.
• Програма має бути реалізована з україномовним інтерфейсом або мати багатомовний інтерфейс з можливістю вибору української мови.
• Програма може бути використана у майбутньому компанією HTC.
• Для більш детальної  інформації про конкурс ознайомтеся  з Правилами та Умовами участі.

Правила відбору та журі конкурсу 
Конкурсні додатки  оцінюватиме компетентне журі конкурсу. Android технологія дозволяє використовувати GPS, датчики гравітації і цифровий компас, сенсорний екран, камеру. Оцінюючи кожну програму, журі приймає до уваги інноваційність та оригінальність підходу, а також рівень використання можливостей платформи. Локалізація додатку для українських користувачів буде розглядатися як додаткова перевага.
Серія Майстер-класів для Android розробників
В рамках HTC Android Developers Contest також проходять Android Майстер-класи для розробників. На разі, серію з 3 навчальних семінарів продовжує другий Android Майстер-клас, що відбудеться 28 квітня.
Майстер-класи торкнуться усіх напрямків Android – від технічних  аспектів розробки до бізнес, маркетингових  питань та просування додатків через Android Market. Майстер-класи мають відкритий формат – ми й усі учасники будемо раді, якщо ви зможете поділитися своїм досвідом чи презентувати свої думки іншим учасникам. Актуальний розклад можна знайти на сайті проекту. Для відвідування майстер-класів необхідна попередня реєстрація.
Розмірковуєте? Дійте! Android — це платформа, яка ідеально підходить для окремого розробника, а бізнес мобільних додатків стане майбутнім мобільного бізнесу. Участь у конкурсі додасть впевненості у майбутньому та наснаги для втілення найкращих ідей! 
Конкурс проходить за ініціативи компанії HTC, світового  лідера в сегменті смартфонів. У планах компанії – лонч оновленої лінійки мобільних пристроїв в Україні, який запланований на кінець травня. Під управлінням операційної системи Android будуть представлені декілька пристроїв, серед яких яких HTC Hero – переможець номінації «Найкращий телефон року» на World Mobile Congress 2010, новинка – HTC Legend, а також флагманський смартфон HTC Desire.

Генеральний медіапартнер проекту: ITC.UA
Google-група  учасників конкурсу: Android Developers Contest
Android Developers Contest Facebook Fan Page
JUG Lviv
Author