jugLviv

Meta


Share on:


JUGLviv meetup: Spring Boot the Ripper

juglvivjuglviv

2-го червня о 18-30 відбудеться чергова зустріч JUGLviv.

Цього разу нашим гостем буде

Євген Борисов – BigData Architect at NAYA Technologies, Ізраїль

Evgeny Borisov
Євген, займається програмуванням з 2001 року. З тих пір він брав участь у великій кількості корпоративних проектів. Пройшовши шлях від простого програміста до архітектора, він став вільним художником. Зараз Євген пише і проводить курси, семінари та майстер-класи для різних аудиторій.

Тема доповіді: Spring Boot the Ripper
Багато років тому розробка на Java вимагала чимало ручної роботи у внесенні змін в код, часто використовувався метод «копіпасту». Розробники могли писати багато стрічок жахливого коду, який міг працювати, а міг і не працювати.

А потім з’явився Spring і все змінилося…
Ми отримали багато «магії» з Spring black box, і наш код став набагато чистішим і простішим. Бізнес аспекти стали частиною технічних аспектів і кодів конфігурації. Після того, як ми дізналися, як працює Spring, ми почали налагоджувати код і вирішувати більш складні завдання.

А потім з’явився Spring Boot…

З одного боку, він вирішував тисячі проблем: конфліки версій, проблеми конфігурації, проблеми середовища, і навіть запускання або розгортання програм… З іншого боку, Spring Boot використовує так багато «магії», що в основному є тільки два сценарії:
1. Все працює без великих зусиль.
2. Нічого не працює і ніхто не знає чому.
У цій доповіді Євген спробує розкрити, принаймні, частину Spring Boot магії, розповівши про Spring Boot концепцію, конвенцію і як все працює. Після цієї розмови ви зрозумієте, що немає ніякої магії – ви будете насолоджуватися Spring Boot ще більше, тому що ви будете в змозі вирішувати проблеми та конфлікти Spring Boot без виклику 911.

А для тих кому цікаво дізнатись більше про SpringBoot 3-го червня також відбудеться тренінг на тему Writing full stack microservice application with Spring Boot by TDD

Зустріч JUGLviv відбудеться за підтримки компанії

Вхід вільний.

Реєстрація обовязкова!

Початок реєстрації о 18-30

Початок заходу о 19-00

Місце  – Готель Дністер

вул. Матейка, 6, Львів

Долучайтесь до нас у FB

juglviv
Author